Fix ssl option on Ecto config breaking release

To use `:ssl` option on Ecto config it's required to include Erlang ssl
application, this prevents releases to start when `:ssl` option is set
to true.
Status Job ID Name Coverage
  Build
passed #102706
build

00:04:39

canceled #102705
build

failed #102482
build

failed #102086
build

failed #102003
build

 
  Test
passed #102008
analysis

00:02:41

failed #102005
federated-testing

00:04:19

passed #102007
lint

00:01:51

failed #102004
unit-testing

00:05:30

failed #102006
unit-testing-rum

00:05:08

 
  Benchmark
skipped #102009
allowed to fail manual
benchmark
 
  Deploy
skipped #102010
allowed to fail manual
review_app
skipped #102011
allowed to fail manual
stop_review_app
 
Name Stage Failure
failed
unit-testing Test
  0.0% test/support/helpers.ex                       118        0        0
66.7% test/support/http_request_mock.ex 1358 9 3
0.0% test/support/mrf_module_mock.ex 13 0 0
90.9% test/support/oban_helpers.ex 46 11 1
50.0% test/support/web_push_http_client_mock.e 23 2 1
50.0% test/support/websocket_client.ex 62 8 4
[TOTAL] 87.7%
----------------
ERROR: Job failed: exit code 1
failed
unit-testing-rum Test
       test/user_search_test.exs:168: (test)

.........................................................................................................................................*....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Finished in 113.6 seconds
2283 tests, 1 failure, 2 excluded, 1 skipped

Randomized with seed 576871
ERROR: Job failed: exit code 1
failed
federated-testing Test
  * test deletes an expiration activity
  * test deletes an expiration activity (excluded)


Finished in 67.4 seconds
2281 tests, 0 failures, 2281 excluded

Randomized with seed 418540
The --only option was given to "mix test" but no test was executed
ERROR: Job failed: exit code 1